Uw dierenarts in Voorburg sinds 1982 (voorheen WHG Roest)

Bel ons voor advies op 070 387 08 93 
Parkweg 211, 2271 BA | Voorburg
info@dierenkliniekparkweg.nl


Betrokken zorg: Wij nemen de tijd voor u en uw huisdier

Dierenarts Voorburg
Dierenarts VoorburgBernard Thien | Derde generatie dierenarts

“Al vroeg wist ik wat ik later wilde worden: dierenarts! Dat kon ook niet anders want het beroep van dierenarts is mij met de paplepel ingegoten; mijn vader èn opa waren dierenarts.

Naast de algemene praktijk heb ik een bijzondere belangstelling voor de preventieve diergeneeskunde: het vóórkomen van problemen, het geven van advies met betrekking tot de juiste voeding, het begeleiding/adviseren van het opgroeiende dier maar ook van de senioren onder de huisdieren, tandheelkunde en chirurgie bij hond en kat. Ook konijnen en cavia’s hebben mijn interesse. Daarnaast ligt mijn uitdaging in goede communicatie en duidelijke informatieverstrekking naar u als huisdierbezitter.”

Per januari 2013 heeft dierenarts Bernard Thien WHG Roest Praktijk voor Gezelschapsdieren overgenomen. Van 2005 tot 2013 is hij werkzaam geweest bij WHG Dierenartsen. Daarvoor heeft hij in Ede, DAC Ede-Bennekom, in de praktijk gezeten.

Bij WHG heeft hij eerst als dierenarts in het Dierenziekenhuis te Rotterdam gewerkt. Samen met WHG Dierenartsen heeft hij vervolgens in 2006 de praktijk van dierenarts J.C. Roest overgenomen: WHG Roest Praktijk voor Gezelschapsdieren te Voorburg. Vanaf 2009 heeft hij daarnaast ook 2 jaar gewerkt als dierenarts in Alkmaar bij WHG Kliniek voor Gezelschapsdieren, later WHG Dierenziekenhuis Alkmaar. Hij had daar de leiding en heeft de verbouwing en de verhuizing van de Kliniek gecoördineerd.